ALLE DE GAMLE Nyhete

 

3 barns pappa Bjørn kan hverken gå eller snakke. Likevel vil han nå målet.

October 09, 2020

Bjørn (49) fikk drømmen oppfylt av organisasjonen Ønsketransporten og kom frem til målet med hjelp av 70 frivillige. Målet var Preikestolen!!! Vognen de brukte for å få Bjørn opp ditt er en AL-trac(R) Multivogn levert av Aktiv Hjelpemidler A/S. Les og se hele den rørende og utrolige historien fra TV2 HER.

Se også Ønsketransportens egne Facebookside HER

Høsten 2020

August 25, 2020

Vi håper at alle har hatt en fin sommer? Nå er det snart høst. Vi i Aktiv-Hjelpemidler holdere hjulene i gang med våre vogner og el-sykler, Grunnet cv19 viruset så har vi måtte avlyse alle hjelpemiddelmessene  Men vi er på en del utprøvinger av Al-Trac vi har. Om du vil lese siste nytt om hva vi driver med om dagene så følg oss på Facebook --> https://www.facebook.com/AktivHJ/ 

Hvordan...??? En serie instruksjonsvideoer

January 08, 2020

Hvordan...??? er en serie instruksjonsvideoer som forhåpentligvis skal gjøre livet letter for de som har utstyr fra Aktiv Hjelpemidler A/S. Her visualiserer vi forskjelliige ting som kan gjøres med de enkelte produktene. Trykk HER for å komme til siden. 

NY vinterkatalog 2019/2020!

October 09, 2019

Nå lanserer vi vår NYE katalog for vinterutstyr sesongen 2019-2020. Den inneholder nye produkter og oppdaterte varenummer. Gå til den nye vinterkatalogen ved å trykke HER

 

Videre er målskjema for de enkelte produkter oppdatert og forbedret. Målskjema finner du også under egen seksjon ved å trykker HER

TIL SALGS ER OPPDATERT!

October 09, 2019

Det er lagt nye produkter for salg. For å komme til siden trykker du HER

"Svømmer'n" vårt nyeste tilskudd til badeaktiviteter

May 21, 2019

Alle barn har en drøm om å kunne svømme. For det lanserer vi nå "Svømmer'n". Et brett som gir både flyteevne og fremdrift. "Svømmer'n" hjelper svømmere i alle ferdighetsfaser å gli igjennom vannet. Spesielt kan "Svømmer'n" hjelpe nybegynnere i å overkomme frykten og bygge selvsikkerhet ved å gjøre svømming lett og morsomt.

"Svømmer'n" er en ny måte å leke i vannet. Trykk HER for mer informasjon!

HVA SKJER NÅR?

May 01, 2019

Nå blir det lettere for dere å finne ut hva som skjer når. Vi har laget en egen side hvor vi har vår aktivitetskalender. Du finner den under egen menyknapp, eller du kan trykke HER

Nye og vellykkede hjelpemiddelmesser

April 25, 2019

Aktiv Hjelpemidler A/S har nettopp gjennomført 2 vellykkede hjelpemiddelmesser i henholdsvis Fredrikstad og Oslo. Her kan du lese artikkelen i Fredrikstad Blad 26.04.2019. Trykk HER

Nye kataloger på AL-trac™ og sykler er nå tilgjengelige

March 26, 2019

Endelig er vår nye katalog på AL-trac® produktene og sykkelkatalogen ferdige. Du finner dem under KATALOGER.

Nye videoer er nå tilgjengelig.

January 27, 2019

Oppdateringer er gjort på våre bilder/videosider. Se de nye videoene av AL-trac® multivogn. Både med og uten motor, samt fatbikehjul. Se også nytt målskjema for Off-Road rullestol "Ingen Grenser"

Trykk HER for å gå til videosiden.

Hederlig omtale i Romerikes Blad

January 19, 2019

Romerikes Blad var så hyggelige å stikke innom vårt showroom og verksted på Skjetten. Det ble det en hyggelig historie ut av. Les hele artikkelen her.

Aktiv Hjelpemidler A/S introduserer sin nye merkevare AL-trac™.

September 20, 2018

AL-trac® er vår nye merkevare som omfatter en rekke produkter basert på samme basismodell. Produkter for både sommer og vinter. AL-trac® konseptet er utviklet over mange år, og har åpnet dører for mange handikappede som elsker å være ute. En av våre første modeller i denne produktserien var blant annet med i TV-serien "Ingen Grenser" med Lars Monsen på NRK. Les mer om produktserien her.

AL-trac® Multikjelke på vei opp Gaustadtoppen!

August 11, 2016

Vi har hatt gleden av å ha en Multikjelke på utlån til denne flotte familien i sommer. De skal denne helgen bestige Gaustadtoppen med Multikjelken. Vi synes det er flott at produktene våres blir brukt, og håper flere har nytte av vognen slik de har.  Ta gjerne kontakt hvis dere ønsker utprøvning, slik at også dere får mulighetene dette produktet har å  tilby. Vi satser på en rapport fra familien når turen er gjennomført. God tur!

Please reload

Åpningstider kundetelefon - 67 90 22 29

 

Mandag-Fredag 10:00 - 15:00

Lørdag-Søndag Stengt

 

  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2017 - 2019 Aktiv Hjelpemidler A/S. Alle rettigheter reservert. Foretaksregisteret 980 920 054 MVA

Vår nettside bruker cookies slik at vi kan utføre bedre service for deg. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.

Vår personvern erklæring finner du her