VG følger - Utrolige historier! Turen over Besseggen

Den luftige turen over Besseggen, der Per Gynt hevdet at han red ned på et reinsdyr, er et yndet tur mål. Omtrent 50.000 mennesker går denne turen hvert år, men de fleste av disse har et langt bedre utgangspunkt enn denne karen. 

Han er lam fra livet og ned etter at han fikk polio som liten. Han er derfor helt avhengig av hjelpemidler eller hjelp fra andre for å forflytte seg. En tur over Besseggen hadde han ikke forestilt seg før en han kjenner gjennom opphold på Beitostølen helsesportsenter foreslo det. 

Jeg ville veldig gjerne ha han med på tur, og så tenkte jeg at det var noe vi kunne gjøre sammen. Det var jo for at han skulle få den gode opplevelsen av den fine turen sier vedkommende til VG. 

Ville ikke være feig. 32-åringen tok først ikke forslaget til vedkommende seriøst, men etterhvert som han skjønte at vedkommende ikke tøyset, kunne han ikke være feig. Han fikk samlet et lag på 5 assistenter og fikk låne en terrengvennlig multivogn fra Aktiv Hjelpemidler A/S. 

Åpningstider kundetelefon - 67 90 22 29

 

Mandag-Fredag 10:00 - 15:00

Lørdag-Søndag Stengt

 

  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2017 - 2019 Aktiv Hjelpemidler A/S. Alle rettigheter reservert. Foretaksregisteret 980 920 054 MVA

Vår nettside bruker cookies slik at vi kan utføre bedre service for deg. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.

Vår personvern erklæring finner du her