top of page

OM OSS - HVEM ER VI?

AL-trac as, tidligere kjent som Aktiv Hjelpemidler A/S. Et firma startet av Geirr Scheen. De drev bredt innen hjelpemidler og sportsutstyr til bevegelseshemmede og deres pårørende. Multivogner, kjelker, skilatorer, pulker og sykler for å nevne noe.


AL-trac as vil nå fokusere ene og alene på merkevaren AL-trac®. En serie multivogner for både sommer og vinter samt våre pulker og akebrett/kjelker, skilatorer, skøytestativ med mer.  En serie som kan tilpasses langt utover vanlige standarder. Som vi sier i AL-trac as: "Ingen med funksjonsnedsettelse kommer i A4-format". Alt som kommer ut fra AL-trac as er håndlaget og spesialtilpasset den enkelte. Ikke bare er det tilpasset den enkelte, men også i hvilket terreng/område utstyret skal brukes i. Vi har erfart at mange "standardløsninger" ikke alltid passer den enkelte, og de blir sittende igjen uten et tilbud. Det er akkurat dette AL-trac as har spesialisert seg på. 

 

Som vi sier: "AKKURAT HVA DU TRENGER - NÅR INGEN KAN HJELPE DEG LENGER!"

Alt av AL-trac® utstyr som tidligere er levert fra Aktiv Hjelpemidler A/S omfattes fortsatt av garantiansvar og vedlikehold/reparasjoner. Sykler derimot er ikke lengre inntatt i denne ordningen. Dette var dessverre en aktivitet som krevde alt for mye av vårt fokus. Derfor tas sykler nå ut av vårt produktspekter. 

AL-trac katalog 2022 Front.jpg
bottom of page